top of page
microblading.jpg

Microblading
 

De nieuwst techniek voor wenkbrauwmake-up

Wat is microblading?
 

Microblading is een techniek waarmee semi-permanente wenkbrauwmake-up wordt aangebracht. Met een manuele pen met steriele, ultradunne naaldjes worden er met een vegende beweging natuurlijke pigmenten aangebracht onder de huid. In de ‘krasjes’ die in de huid ontstaan blijft pigment achter. Dit geeft een natuurlijk effect. De kleur vervaagt langzaam na één tot drie jaar, vanwege de celvernieuwing van het lichaam. Dit is een belangrijk verschil met het tatoeëren van de wenkbrauwen, waarbij de pigmenten niet verdwijnen.
 

Bij deze semi-permanente make-uptechniek wordt pigment na het maken van haarfijne sneetjes in de huid gebracht. Door de natuurlijke vorm van de wenkbrauwhaartjes na te bootsen, oogt het resultaat veel natuurlijker dan een volledig getatoeëerde wenkbrauw. 

 

Voor wie is microblading geschikt?
 

Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes. De hairstrokes die met microblading worden gezet zijn niet van echte wenkbrauwhaartjes te onderscheiden, waardoor het een natuurlijk resultaat geeft. Je kunt met mircoblading niet alleen wenkbrauwen met missende delen opvullen, maar zelfs complete nieuwe wenkbrauwen creëren, bijvoorbeeld bij mensen met alopecia (pleksgewijze kaalheid). Microblading kan ook toegepast worden als vervanging voor het dagelijks aanbrengen van make-up. Kortom; een onmisbare nieuwe behandeling voor elke schoonheidssalon!

 

Microblading: € 295 

Makeup-Quotes-And-Sayings-5.jpg
bottom of page